Monday, 7 November 2011

Aku Suka Begini

Ada yang bertanyakan tak suka jadi orang ke...?
Akulah tea...
Terkadang dalam dunia maya inilah kamu boleh jadi apepun..
Model? Menteri? Ketua Kelas? Mak Nyah? Keretapi..?
Peminat kamu akan membayangkan dengan pelbagai persepsi rupa...
Tanpa perlu tahu rupa sebenar kamu...

Aku 40 tahun lagi..
Mungkin ada blog baru..
Puteri Impian...?
PwinCeEss WhiTe..?
Lady Beauty da Gojes...?


Tika itu aku geng dengan anak2 kamu..
Mesti ada yg terpikat dgn aku...
Hanya melalui penulisan aku ..
Yang bajet best juga..


Mungkin akEw keNew uBaH caReW sepERtew mereKeW iteW..
NeScaYew aKew aKan penDEk uMor..
Nak paHam EnTrY sendireW...

20 comments:

mas saari said...

setuju! jadi diri sendiri yang penting walaupun nama tak diketahui..

dan yang paling penting penulisan kita boleh diterima dan ada message yang disampaikan!

Addin said...

kita serupa darl :)

Hanis MY said...

ahaha lawak la bab penulisan muda mudi tu mmg lama sgt nak faham bila baca...

Hanis MY said...

btw, salam aidiladha...

Umie Artoqiemie said...

pendek umur mok paham entry kedirik? nang lawak hahaha.

BINTANG HATI said...

di dalam alam maya kita boleh jadi sesiapa yang kita inginkan... namun sesiapa yang kita jadi itu tetap adalah diri kita sendiri... kerana ia hadir dari hati sendiri...

noraauliyya said...

haha..siapa yg suruh kame berubah?

Tea said...

Bintang Hati mintak otograp...

Terkadang alam maya itu adalah identiti diri yg terpendam...
Meluahkan yg tersimpan...
Tanpa menyakiti nyata yang disayangi...


Hidup Ini pentas lakonan...
Sebelum kita ke pentas yang abadi..
wa caya sama lu.. Oh gua boleh tukar jd rockerz juge.. Yeyeahhhhhhhhh!

syafiqakarim said...

muehaha kitew sukew sowok identity jugak sebab bawu nampak mistewry.
cis,tak suka!!! haha

ok.penulisan yg jujur.

Ujie said...

saya tak sorok nama, tapi sorok muka.

betul..identiti sebenar tak penting, yg penting apa yg ingin disampaikan.

delarocha said...

awwwww.... pening taw bacew entry macam ittewwww

Tea said...

Taw takpewwwww.. Credit to these guys... Mereka hebat guna ayat mcm tu.. Susah kot..


Kalau red tea ini guna nama sebenar kompom org kenal.. Boleh google siap ada adress dan no tel lagi.. Kelasssss mak...

Cik Muda Sae said...

muahahahaha...... tea, selamat pagi..!!

khaifaiz said...

nikmati tea di waktu pagi

Myez.. said...

terhibur diri ku..thanx Tea..

CTK said...

bgus tea..langkah berjaga2...tea, kamu sungguh sedap bersama mr cracker :D

Sunah Sakura said...

geli la tea oi kalo buat bahasa eww ewww ni..

missSenget said...

baca rangkap last tu pun da buat aku sesak nafas..

tolong bagi bantuan pernafasan..

Woofer Storm said...

tak perlu berubah menjadi yang lain,cuma perlu pertahankan diri gaya mcm mana..hehee

BINTANG HATI said...

identiti yang terpendam adalah diri yg asli... alam maya adalah dunia bagi diri yg terpendam..

dunia nya dan dunia maya adalah bersatu dalam diri...